Wilco en Thalita Flink met hun kinderen Stijn en Vera én hond Belle uit Leusden ~ Vitalogica

Wilco en Thalita Flink met hun kinderen Stijn en Vera én hond Belle uit Leusden

Wilco en Thalita Flink met hun kinderen Stijn en Vera én hond Belle uit Leusden

De familie Flink uit Leusden zijn al vele jaren bekend met de producten van Vitalogica. Thalita haar ouders hadden al een vitaliser op de waterleiding geplaatst in hun eigen woning. Toen zij zelf zwanger werd, heeft ze de keuze gemaakt alleen nog maar biologische producten te eten. Vanaf dat moment hebben ze zelf ook een vitaliser in huis. “En we gedijen er goed op allemaal. Haar kinderen van 6 en 8 geven zelfs aan dat ze water bij vriendjes niet lekker vinden. Twee fijnproevertjes. Zij staan nog wat dichter bij de bron dan wij volwassenen.”

Als iemand binnen het gezin Flink een vraag op gezondheidsgebied heeft, is een telefoontje naar Vitalogica snel gedaan. “Het is ongelooflijk hoeveel kennis zij hebben van mens en dier en vooral ook hoe goed de natuurlijke producten werken. Medicijnen zijn symptoonbestrijders maar met de producten van Vitalogica pak je het bij de kern aan. En het maakt niet uit waar je voor belt, het werkt echt altijd.

Het mooie is dat je direct advies krijgt op al je vragen. Of het nu om pollen in de lucht gaat, overbelaste spieren of waterpokken gaat, de adviezen kloppen altijd. De mensen van Vitalogica zitten diep in onze harten, we vinden het echt fantastisch.”