Anna Westenberg - 78 jaar ~ Vitalogica

Anna Westenberg – 78 jaar

Anna Westenberg – 78 jaar

Anna Westenberg (78 jaar) kent Vitalogica al vele jaren. Vele jaren geleden vertelde haar arts dat ze haar nier moest laten weghalen. Maar dat wilde ze niet. Ze is toen zelf op zoek gegaan naar een andere weg. Zelf had ze Chigong gevolgd, dat komt uit China. Chigong leert je om de innerlijke kracht van het lichaam te leren kennen. En daarmee te zorgen dat er een volledige doorbloeding door het lichaam komt en daarmee te voorzien van zuurstof. Ze zocht naar haar eigen gezondheid en kracht. En toen is ze bij Vitalogica terecht gekomen, en tot de dag van vandaag is dat nog het juiste adres.

Om haar heen ziet ze bij veel oudere mensen de vitaliteit uit het lichaam lopen. “In deze tijd moeten we kijken zo gezond mogelijk te zijn. Ik wandel elke dag met mijn hond en ik wil graag gezond eten. Van jongs af aan heb ik al interesse in de natuur, in gezondheid en wil ik weten hoe het lichaam werkt. Wel zou ik anderen altijd adviseren, naast onze westerse geneeswijze, zich te interesseren voor natuurgeneeswijzen. Die heeft de mensheid eeuwenlang gediend! Voor mij telt dat ‘genezen’ zo mogelijk plaats moet vinden op verschillende niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.

We leven in een hectische tijd. Hard werken, naar de klok leven en veel op het scherm kijken. M’n kinderen wilden ook graag dat ik een mobiele telefoon in huis heb. Maar toen ik op een gegeven moment m’n woning een keer liet doormeten op straling, heb ik gelijk die mobiele telefoon het huis weer uit gedaan. Wat schrok ik daar van! Ik hou me liever bezig met dingen die tijdloos zijn, en met de natuur te maken hebben. Daardoor heb ik mezelf goed leren kennen. Zo heb ik bijvoorbeeld een 3-jarige opleiding gedaan om te zingen. Ik leerde dat de stem en je adem heel veel met je lichaam en je hersenen doet. Als je in het ziekenhuis komt hebben artsen maar 10 minuten om naar een patiënt te luisteren. Ze weten helemaal niets van die persoon. Hoe kun je dan iets voorschrijven?