Harold Heimeriks (Boomverzorger) ~ Vitalogica

Harold Heimeriks (Boomverzorger)

Harold Heimeriks (Boomverzorger)

Harold Heimeriks is zelf heel ziek geweest. Hij is toen op ontdekkingsreis gegaan. Ik kon het gewoon niet geloven, wat me overkwam. Ik wilde gewoon weten wat er allemaal nog meer te koop was. Als ik niet ziek geworden was, dan was ik nooit dit pad op gegaan.

Water is essentieel in het verhaal, dat je lichaam zo goed mogelijk water kan opnemen. Ik denk dat de watervitaliser van Vitalogica de enige goede vitaliser is. Door de diabolovorm van de kern in de vitaliser én de gebruikte keramiek, gaan de watermoleculen zich weer herstructureren. Het water gedraagt zich ook anders, het wordt trager. Schudt maar eens met het water in een fles. Je kunt ook de test doen met een bos bloemen en deze te delen. Kijk maar welk deel het langste mooi blijft.

Mijn ervaring met de vitaliser is dat de huid veel zachter wordt. Het water wordt ook heter als je het opwarmt en het smaakt lekkerder. Het water uit de vitaliser maakt je lichaam ook weerbaarder tegen straling van bijvoorbeeld de wifi.

Harold en zijn familie hebben veel aangepast in hun dagelijkse voedingspatroon en in huis. Ze voelen zich gezond, hebben veel uithoudingsvermogen en zijn vrijwel niet ziek. Hij is ervan overtuigd dat de vitaliser heel goed is voor je. Sinds enige tijd is voor de vitaliser ook een sediment en actieve koolstof filter geplaatst, het actieve koolstof en sediment filter haalt ook al heel veel rotzooi uit het water. Na verloop van tijd wordt de waterdruk lager want dan zit het filter vol. Dat moet dan vervangen worden. Drinkwatermaatschappijen geven zelf ook toe dat het drinkwater niet schoon te krijgen is. Er schijnen zo’n 80.000 stoffen in water te zitten, die zelfs niet allemaal te classificeren zijn. Het beste is om zo dicht mogelijk in de woningen zelf, er zoveel mogelijk uit te halen. Er zijn gemeentes waar fluor of chloor in het water zitten, daar zijn ook filters voor. Kalk in drinkwater is niet slecht. Oude leidingen worden schoongemaakt. Dan kun je ook zien dat het water gewoon niet schoon is. Ik zou het iedereen aanraden.