Klassiek Homeopaat Mariëtte Bakker ~ Vitalogica

Klassiek Homeopaat Mariëtte Bakker

Klassiek Homeopaat Mariëtte Bakker

Balans en herstel

Klassiek Homeopaat Mariëtte Bakker behandelt patiënten met allerlei klachten op fysiek, mentaal en emotioneel vlak. Ze heeft haar eigen praktijk in Zwolle, De Homeopaat. Haar missie is bijdragen aan het herstellen van disbalans in de mens op basis van een duurzame geneeswijze.

Als behandelaar werkt zij met homeopathische geneesmiddelen. Deze worden gemaakt door homeopathische apotheken. Homeopathische middelen kunnen zijn gemaakt van mineralen, planten, dierlijke materialen of andere natuurlijke producten. Ze worden op een bepaalde manier bereid en voorgeschreven. Ze behandelt volwassenen en kinderen met uiteenlopende klachten.

In haar gesprekken met patiënten praat ze natuurlijk over de betreffende klacht, maar ze wil ook graag weten wat voor persoon zit er aan de tafel. Wat speelt er diep van binnen in de persoon. Zowel het mentale gedeelte, het emotionele gedeelte maar ook het fysieke gedeelte worden besproken. Want dat inzicht is nodig om op maat een homeopathisch middel te kunnen voorschrijven. Want elk mens is uniek.

Aanvullende op een homeopathisch voorschrift adviseert Mariëtte in het gebruiken van conditiesupplementen van Vitalogica. Dit advies is gericht op het voorzien van de goede bouwstoffen voor het lichaam.

Jaren geleden is Mariëtte al met Vitalogica in contact gekomen. Ze had een artikel gelezen over vitaal water en ze was zo onder de indruk. Ze heeft Jan ten Kleij toen opgezocht, heel inspirerend, hij staat met beide benen op de grond en heeft ongelooflijk veel kennis. “In hem zit een gave om dit te doen. Hij maakt mooie dingen voor  de aarde, de mensen. Hij kan mij voeden met zijn kennis. Dat vertel ik aan mijn klanten en ik verwijs ze met hun vragen door naar Jan. Zij kunnen dan zelf hun vragen aan hem stellen. Ik ga niet op zijn stoel zitten, ik vind het heerlijk om mensen naar hem door te sturen. We leven in een wereld waar voor het lichaam heel veel ballast is.

In de privésfeer heeft ze ook hele goede ervaringen met de producten van Vitalogica. Daardoor kan ze achter de producten staan.

www.dehomeopaat.com