In acht maanden naar een optimale lichamelijke gezondheid! ~ Vitalogica

Blog

In acht maanden naar een optimale lichamelijke gezondheid!

Acht maanden naar optimale fysieke gezondheid is gekozen omdat al onze lichaamscellen (behalve hersenen, al wordt ook deze bewering steeds meer ontkracht) zich iedere acht maanden volledig vernieuwen. Er zijn zelfs mensen die beweren dat ons gehele fysieke lichaam in acht jaar geheel vernieuwd wordt (4 overgangen).

Wanneer iemand die ziek is dus voldoende gezonde levensmiddelen tot zich zou nemen, is de kans zeer groot dat u zich na acht maanden als herboren zult voelen. Dit herboren voelen is natuurlijk vooral het geval voor hen die nog in fase 1 en 2 verkeren en niet zoals de vele mensen die zich in fase 3 hebben laten behandelen door zeer zure chemische middelen en/of zware chirurgische ingrepen waarbij organen of delen van organen zijn weggesneden of weggebrand. Voor hen is nog alleen van belang dat zij de weg volgen waar zij volledig in geloven.

Wat wij consumenten vergeten zijn, is inmiddels ook door de meeste boeren en tuinders vergeten. Vroeger werd de zuurgraad van de bodem door de meeste boeren en tuinders bijgestuurd en onderhouden met bemestingen met thomasslakkenmeel. Dit product kwam van de hoogovens en was het restant van gietmallen die gebruikt waren voor het gieten van ijzer en gemaakt waren van Bentoniet (kleimineraal).

Door de bemesting met dit product in de land- en tuinbouw werd de boden onderhouden met mineralen en spoorelementen. Dit had tevens ook een positieve invloed op de zuurtegraad van de bodem en ook op het klei-humus complex. Tegenwoordig strooit men meestal mergelkalk en kunstmest om het restant aan elementen beschikbaar te maken voor de plant.