De kracht (én het geheim) van water ~ Vitalogica

Blog

De kracht (én het geheim) van water

Water is een essentieel element voor alle functies in ons lichaam, ook voor planten en dieren.

Water lijkt zo gewoon, we hebben er volop van. Maar water blijkt veel meer te zijn dan we vermoeden. Wetenschappelijk onderzoek laat zien dat water niet alleen een scheikundige formule is. Water is een energie met een geheugen. Water is in staat informatie op te slaan, met alle gevolgen van dien.

Trillingsfrequenties

Water is in staat informatie op te slaan, wetenschappelijk bewezen. Vóór en ná waterzuivering zijn dezelfde trillingsfrequenties aan te tonen. Deze trillingsfrequenties van vervuilende stoffen hebben een nadelige invloed op lichaamsprocessen van mens en dier en op de groei van planten.

 

Meer vitaliteit

De informatie van diverse stoffen die zich in het water bevinden, zorgen er voor dat het huidige kraanwater, vitaliteit van een lichaam neemt. Gevitaliseerd water waaruit de informatie van de diverse stoffen geneutraliseerd worden, geeft een lichaam juist weer vitaliteit.

Bouwstoffen voor een energiek lichaam

Het zichzelf-genezend en zelfregulerend vermogen van het lichaam.

Naar schatting vinden iedere seconde in iedere cel ongeveer zes biljoen reacties plaats. Ons lichaam staat bloot aan oxidatie en wordt aangevallen door schimmels en allerlei bacteriën (lees: virussen). Het lichaam is echter in staat zichzelf te vernieuwen als het de juiste bouwstoffen krijgt om te herstellen. Aan het eind van een jaar zijn 98% van onze atomen vernieuwd. Gevitaliseerd water, mineralen, sporenelementen en gezonde voeding vormen de basis voor een gezond lichaam.